Logg inn Ny konto

Hva er Crypho?

Crypho er en ende-til-ende kryptert meldingsapp med fildeling. Den lar deg kommunisere med andre samtidig du holder informasjonen din kryptert og konfidensiell.

Crypho er tilgjengelig som en mobilapp for Android og iOS, en stasjonær app for Windows og Mac OS, og en webapp for rask tilgang via en vanlig nettleser.

Den ligner andre meldings-apper, men er bygget med tanke på bedrifters og offentlige etaters behov, med et spesielt fokus på sikkerhet og kryptering.

Bedrifter og organisasjoner med høye sikkerhetskrav kan kommunisere trygt og dele konfidensielle filer på en enklere måte, uten fare for avlytting eller lekkasjer.

Alle meldinger og filer som deles gjennom Crypho er beskyttet med ende-til-ende kryptering.

Eksempler på organisasjoner som bruker Crypho er politi, helsesektoren og bank/finans. Crypho brukes også av menneskerettighetsforkjempere, journalister og privatpersoner som er mer enn gjennomsnittlig opptatt av personvern eller sikkerhet.

De som bruker Crypho kan enkelt sende hverandre meldinger, dele filer og dokumenter, og ha videosamtaler.

Det er ingen behov for forhåndsinstallert programvare eller utveksling av krypteringsnøkler. Siden ingen andre har tilgang til nøklene, kan heller ingen andre få tilgang til informasjonen.

Ende-til-ende-kryptering ivaretar sikkerheten, både mot overvåkning og spionasje — og når det gjelder å overholde lovverk for overføring av sensitive person- og helsedata.