Logg in Ny konto

Å dele filer

Alle medlemmer av en gruppesamtale kan dele og slette filer i gruppens delte mappe. Del filer enten ved å dra og slippe dem i samtalevinduet eller ved å klikke på “upload a file to this conversation”-knappen på skjermbildet.

Hvis den delte filen er et bilde, vil en miniatyrbilde av bildet vises. For alle sikkerhetsbevisste mennesker der ute, kan det være greit å vite at miniatyrbildet genereres på klienten, før den lastes opp.

file-sharing

Vis delte filer

Når noen deler en fil i en samtale, vises den umiddelbart i chatten og blir tilgjengelig for nedlasting. Når du klikker på et fil-ikon eller miniatyrbilde lastes filen ned og dekrypteres. Alle delte filer kan også ses i panelet “Files”. Du sletter filer ved å klikke på søppelkasse-ikonet.

Begrensninger

Det finnes begrensninger for hvor store filer man kan dele, avhengig av hva slags konto man har. Gratisbrukere kan dele filer opptil 3 megabyte. Betalende brukere kan dele filer opptil 100 megabyte, avhengig av kontotype.