Logg inn Ny konto

Opprette konto

For å kunne bruke Crypho, trenger du en Crypho-konto. Du kan opprette konto på web eller mobilapp. Å opprette en konto er gratis.

Opprette konto på web

Påloggingsskjema finner du på crypho.com/signup og ser slik ut:


the join form

For å laste ned, fyll inn e-postadresse, og klikk på knappen. En e-post for verifisering vil bli sendt til e-postadressen din.

Klikk på lenken i e-posten for å bekrefte at du eier den aktuelle e-postadressen.


the join form

Registrering 1/2

Fyll ut feltene med navn og passordfrase i skjemaet. Ditt navn er navnet som andre vil se i appen. En passordfrase er som et passord, bare lenger. Du kan lese mer om hvordan du lager en god passordfrase i Dokumentasjon/Lag sterke passord. Nedenfor ser du eksempel på en god passordfrase. Passordfrasen blir tilfeldig generert, så du kan trygt bruke eksemplet, hvis du liker det.

Når du skriver inn passordfrasen, vil du se en “styrke-parameter” under feltet. Det viser hvor sikker passordfrasen din er. Når linjen er grønn, er passordfrasen god nok, og du kan opprette kontoen din.

Det er viktig at du passer godt på passordfrasen og ikke glemmer den. Skriv den gjerne ned og oppbevar den på et trygt sted.

Vi kan ikke se, lagre eller gjenopprette passordfrasen slik andre leverandører kan. Mister du passordfrasen, mister du lagrede filer og chatteloggen. Du må også verifisere kontaktene dine på nytt.


the join form

Registrering 2/2

Neste trinn er å registrere telefonnummeret ditt for to-faktor-autentisering. To-faktor-autentisering sikrer kontoen din. Crypho sender deg autentiseringskoder via SMS. Velg land ved å klikke på flagget, skriv deretter inn telefonnummer og klikk “send kode”. Du vil motta en sekssifret sikkerhetskode i løpet av få sekunder. Sikkerhetskoden er gyldig i 60 sekunder. Tast inn koden i feltet nedenfor og klikk “fullfør registrering”.

Kontoen din skal nå være opprettet.