Logg inn Ny konto

Dokumentasjon

Crypho er en applikasjon for konfidensiell, kryptert kommunikasjon: mobilchat og dokumentdeling for privatpersoner og organisasjoner med høye sikkerhetskrav.

Bedrifter og organisasjoner med høye sikkerhetskrav kan kommunisere trygt og dele konfidensielle filer på en enklere måte, uten fare for avlytting eller lekkasjer.

Applikasjonen er tilgjengelig for Windows, Mac OS X, Android og iOS. Brukerne kan enkelt dele filer og bilder, sende meldinger og chat.

All kommunikasjon i Crypho er beskyttet med sterk ende-til-ende kryptering. Det betyr at all informasjon og alle filer krypteres før de sendes over nettverket, og ikke kan åpnes og leses før de er trygt fremme hos mottakeren. Ingen andre har tilgang på krypteringsnøklene.

Crypho bruker ende-til-ende kryptering

Dette betyr at når du sender meldinger eller deler filer i Crypho, krypteres filene før de forlater datamaskinen eller telefonen din. Krypteringen gjøres med nøkler som deles av kun deg og mottakeren. Bare mottaker med riktig nøkkel får tilgang på informasjonen som deles. Ingen andre, ikke engang Cryphos ansatte har tilgang til meldingene og filene. For et grundigere innblikk, se siden om teknisk sikkerhet.

Crypho er konfidensielt

Crypho er gjennomgående konfidensielt og privat. Ingen har tilgang på din informasjon, og ingen informasjon om deg deles med andre.

Kjernefunksjonalitet

Crypho er en meldings- og fildelingstjeneste hvor du kan chatte med kontaktene dine; enten direkte eller i grupper. Du kan dele filer direkte i chatten eller i en delt mappe. Hver gruppe er også en delt mappe for filer. Filer kan kun sees og lastes ned av kontakter du har gitt tilgang. Alle filer og meldinger er sterkt kryptert og aldri tilgjengelig for andre.