Logg in Ny konto

Hvordan sletter jeg kontoen min?

Å slette kontoen sin.

Hvis du av en eller annen grunn ønsker å slette kontoen din:

Bruk Cryphos desktop-app eller bruk en nettleser til å gå til https://app.crypho.com

Når du er logget inn, klikker du på navnet og profilbildet ditt øverst til høyre for å utvide menyen. Velg deretter “Min profil”.

Her vil du se en knapp med muligheten til å slette kontoen din.

Å slette kontoen din betyr at:

  • Alle samtalene og filene du har delt med kontaktene dine, blir slettet.
  • Alle gruppene du eier og filer i disse vil bli slettet.
  • Du blir fjernet fra alle grupper som eies av andre, men meldinger og filer du har delt i disse gruppene vil forbli.
  • Det vil ikke være mulig å gjenopprette noe av det tapte innholdet.