Logg inn Ny konto

Hvor kan jeg få 2-faktor autentiseringskoden?

I tillegg til passordet, trenger du en tidsbasert sikkerhetskode for Cryphos tofaktorautentisering. Tofaktorautentiseringen sikrer at selv om noen får tak i passordet ditt, kan de fortsatt ikke få tilgang til kontoen din. I tillegg til noe du vet (passordet ditt), trenger du også noe du har (vanligvis telefonen eller datamaskinen).

Det er flere måter å generere sikkerhetskoden på:

  • Sikkerhetskoden kan genereres på telefonen din fra Cryphos mobilapp.

  • Sikkerhetskoden kan bli sendt deg telefonen som varsel, så lenge du har Crypho-appen installert og logget på. For å gjøre dette, klikk på knappen “Send code via app” på påloggingsskjemaet.

  • Sikkerhetskoden kan sendes via SMS. For å gjøre dette, klikk på “send code via SMS” -knappen. Du vil da motta en SMS med en seksifret sikkerhetskode.

  • Sikkerhetskoden kan genereres på telefonen din fra en av mange tilgjengelige autentiseringsprogrammer som støtter TOTP, for eksempel Google Authenticator.

  • Hvis du tidligere har opprettet en gjenopprettingsnøkkel, kan du bruke den til å få tilgang til kontoen din.

Mobilappen kan generere autentiseringskoden i seg selv. Når du har koblet din konto til telefonen din, er det ikke nødvendig å skrive inn koden. Sikkerhetskoden er gyldig i 60 sekunder. Venter du for lenge, må du be om en ny kode.

Hvis du ikke har noen av alternativene tilgjengelig, blir du låst ute av kontoen din. Det eneste alternativet igjen er å slette kontoen din og registrere på nytt.