Logg inn Ny konto

Crypho for logistikkselskap

WilNor Governmental Services har en fleksibel og sikker løsning for å kommunisere med Forsvaret

WilNor Governmental Services (WGS) leverer militær logistikk, blant annet til det norske Forsvaret. Selskapet er en del av Wilhelmsen-gruppen, en ledende maritim aktør innen logistikk og sjøtransport, med over 2 200 lokalisasjoner verden over. Wilhelmsen har bidratt med forsvarslogistikk siden annen verdenskrig.

Utfordringen

WilNor Governmental Services trengte en løsning for effektiv kommunikasjon og informasjonsdeling mellom kontorer og havner rundt i verden, så vel som med myndigheter og militære kunder. WilNor hadde normalt ikke tilgang til det begrensede militære nettverket til Forsvaret. Og de fleste meldingstjenestene var ikke sikre nok for denne typen kommunikasjon. Det var også viktig at informasjon ikke ble delt under utenlandsk jurisdiksjon.

Løsningen

Etter tre måneder med vellykket testing av løsningen, ble Crypho implementert i ledergruppen og operasjonelle team i WGS. De sender nå meldinger og filer på tvers av enhetene sine samt med eksterne kunder.

Crypho effektiviserer driften ved å muliggjøre rask og pålitelig sanntidskommunikasjon, samtidig som løsningen sikrer sensitiv informasjon. WGS har en sanntidskanal for å kommunisere og samarbeide med militære kunder, både med enkeltpersoner og i prosjektgrupper. De kan også enkelt dele konfidensielle dokumenter.

Fordeler

I vår virksomhet overfører vi store mengder sensitiv informasjon på tvers av fysiske lokasjoner, både i selskapet og med våre eksterne partnere. For dette trengte vi en solid, men likevel fleksibel sikkerhetsløsning for meldinger og filer. Eksisterende militære sikkerhetssystemer var altfor dyre og upraktiske for daglig bruk.

Crypho var den eneste løsningen som oppfylte kravene våre. Crypho blir allerede brukt i noen av de sikkerhetsmessig mest krevende organisasjonene i Europa. Vi anbefaler med glede Crypho for sikker kommunikasjon.

Vidar Hole, adm. dir. WilNor Governmental Services AS