Logg inn Ny konto

Crypho for helsepersonell

Sikker og enkel deling av helseopplysninger, for deg og pasientene

Spar tid og ressurser med chat

Chat kan gi supereffektiv dialog mellom avdeling og pasienter, og er opptil seks ganger så tidseffektivt som telefon. Brukerne kan enkelt sende meldinger samt dele filer og bilder. Chat er og en naturlig lavterskel-kanal for rådgivende dialog med for eksempel unge.

Trygge videosamtaler med pasientene

Videoløsningen vår gjør at helsepersonell med høye sikkerhetskrav kan kommunisere trygt og enkelt med pasientene. Videokonsultasjoner er også en effektiv måte å tilby psykologtjenester. Ingen andre har tilgang til samtalene.

Gjør deg tilgjengelig på et øyeblikk

Crypho virker på flere flater, som smarttelefon og pc/mac. Dermed kan du sørge for dialog og kontinuitet i behandlingen, også når det ikke passer for pasienten å komme til timeavtale.

Sikrer personopplysninger i tråd med Normen

All kommunikasjon er ende-til-ende-kryptert, og ingen andre har mulighet til å få tilgang til informasjonen. Crypho sikrer sensitive personopplysninger i tråd med Norm for sikkerhet og personvern i helse og omsorgstjenesten.

Ingen installering nødvendig

Med ende-til-ende-kryptering kan helseforetak ta i bruk systemet uten installasjon og integrasjon. Du kan etablere en trygg kommunikasjonskanal på få minutter som hjelper til med å overholde lovene om elektronisk kommunikasjon og personopplysninger. Verken helsepersonell eller pasienter trenger å installere programvare. Brukeren får en Crypho-link og åpner den i sin vanlige nettleser.

Sikker identifisering av pasienter

Med BankID i løsningen kan du be dine besøkende om å identifisere seg. På den måten kan du være sikker på at du kommuniserer med rett person.

Trygg deling av dokumenter mellom helseaktører

Du kan dele krypterte filer direkte i chatten eller i en delt mappe. Kun kontakter du har gitt tilgang kan lese og laste ned dokumentene. Crypho gjør det enkelt å dele store filer opptil 2 GB.

Sykehus bruker Crypho

Psykologer bruker Crypho