Logg inn Ny konto

Crypho for advokater

Trygg og effektiv deling av informasjon, for deg og klientene

Spar tid med chat

Chat er ofte tidsbesparende for dialog med klienter og kollegaer. I chatten kan dere også enkelt dele bilder og dokumenter.

Trygge videosamtaler med klientene

Du kan trygt flytte møtene til nettet. Videoløsningen vår er effektiv for en-til-en-samtaler med klienter. Ingen andre har mulighet til å få tilgang til dialogen.

Gjør deg tilgjengelig på et øyeblikk

Crypho virker på flere flater, som smarttelefon, nettbrett og pc/mac. Dermed sørger du for tilgjengelighet og kontinuitet i arbeidet.

Ivaretar personvernlovgivningen i tråd med GDPR

Når du bruker Crypho kan du være sikker på at personopplysninger blir behandlet etisk og i tråd med loven. Slik overholder du enkelt GDPR (EUs personvernforordning) når du deler dokumenter og sensitiv informasjon gjennom fildelingstjenesten vår.

Ingen installering nødvendig

Med ende-til-ende-kryptering kan firmaet ta i bruk løsningen uten installasjon og integrasjon. Du kan etablere en trygg kommunikasjonskanal på få minutter, som overholder lovene om elektronisk kommunikasjon og personopplysninger. Verken du eller klientene trenger å installere programvare. Brukeren får en Crypho-link og åpner den i sin vanlige nettleser.

Sikker identifisering av klienter

Med BankID i løsningen kan du be besøkende om å identifisere seg. På den måten kan du være sikker på at du kommuniserer med rett person.

Trygg deling av store dokumenter

Du kan dele krypterte filer direkte i chatten eller i delt mappe. Kun kontakter du har gitt tilgang kan lese og laste ned dokumentene. Crypho gjør det enkelt å dele store filer opptil 2 GB.

Besøkende har fri bruk

Har du bedriftsavtale hos Crypho er også klienter og andre besøkende inkludert i løsningen. Så lenge en gruppe er administrert av en betalende kunde, kan alle deltakerne i gruppa dele informasjon og store filer.

Ingen data forlater landet

Crypho er en norsk løsning og utviklet i Norge. Løsningen følger norske lover, og oppfyller myndighetenes sikkerhetskrav, blant annet gjennom ende-til-ende-kryptering. Ingen data forlater landet.

Advokater bruker Crypho